Satılık Daire

İSTANBUL NİŞANTAŞI KORU'DA BOĞAZ MANZARALI SATILIK DAİRE

  • İstanbul
  • Şişli
  • Teşvikiye Mah.
Fiyat: 49.000.000
İlan No 861
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
123
Metrekare Fiyatı 398.374
Oda Sayısı 2+1
Bina yaşı 0
Kat sayısı 9
Bulunduğu kat 1
Banyo sayısı 2
Balkon sayısı 1
Isıtma Merkezi Sistem
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Boş
Site içi Evet
Aidat Var
Krediye uygun Evet
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır
VR Emlak URL
VIP Emlak Evet
SEMİH SARIALİOĞLU
Cep 532 330 08 83
İş 444 677 3

CEESS GLOBAL’DEN NİŞANTAŞI KORU PROJESİ’NDE 2+1 SATILIK DAİRE

 

ÖZELLİKLERİ

 

 

 

SAĞLIKLI EVLER İLE NİŞANTAŞI’NDA LÜKSÜ SAĞLIKLI YAŞA

 

 

Nişantaşı'nın toplam yeşil alanından daha büyük olan ve sağlık kurulunun önerilerini esas alarak tasarlanan projedeki 60 bin metrekarelik koru alanı, kentin kalbinde olsa da yeşillikler içinde bambaşka bir atmosfer oluşturuyor. içinde gezilebilen bahçeleri ve 100 bin metrekare göz teması kurulabilecek doğa manzarasıyla tam bir koru yaşamı sunuyor.

 

 

Hayatımıza giren salgınla birlikte sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. İşte bu yüzden DAP Yapı, hayata geçirdiği Sağlıklı Ev konseptiyle sağlığı hayatınızın merkezine taşıyor. Nişantaşı Koru’da da sağlık yine olması gerektiği gibi ön planda. Nişantaşı Koru’da sağlık lüksle buluşuyor.

 

 

SAĞLIKLI EVLER İLE NİŞANTAŞI’NDA LÜKSÜ DOĞAYLA İÇ İÇE YAŞA

Nişantaşı Koru’da şehrin merkezinde olduğunuz gibi yeşilin de merkezinde olacaksınız. Hayatın ritmini yakaladığınız gibi doğanın da senfonisini duyacaksınız. Sanatın kalbinde olduğunuz kadar, tabiatın da kalp atışlarını duyacak, o benzersiz güzelliğini seyre dalacaksınız. Çünkü doğanın “iyileştirme” gücünü de çok önemsiyoruz. Temiz hava ve bol oksijen; salonlar, yatak odaları ve ferah teraslardan evinizin içine dolacak. Hemen yanınızda yükselen Ihlamur Kasrı’nın asırlık ağaçlarından, binlerce metrekarelik korudan yükselen oksijenle bütünleşecek evleriniz. Her daim taptaze hissedeceksiniz.YEPYENİ BİR LÜKS ANLAYIŞIYLA TANIŞIN

Lüksün tanımı hızla değişiyor. Lüksü tek boyutlu vaat eden projeler yerine artık tüm ayrıcalıkları bir arada sunan, lüksün ötesini yansıtan yeni bir proje doğuyor. Artık bir evin lüks sayılabilmesi için başta sağlıklı bir ev olmasının yanı sıra çok sayıda kriteri de karşılaması gerekiyor.

 

Bu ilan https://ceess.com.tr adresinde yer almaktadır.